Трябва да има обща европейска отбрана, защото Европейският съюз има нужда от

...
Трябва да има обща европейска отбрана, защото Европейският съюз има нужда от
Коментари Харесай

Паргов към запасното войнство: Не получавате дължимото уважение

Трябва да има обща европейска защита, защото Европейският съюз има потребност от лични отбранителни сили и трябва да оформи собствено виждане по архитектурата на сигурността в световен мащаб. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов на среща с представители на ръковоство и членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса. В срещата взеха присъединяване и претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Емил Георгиев, народните представители доцент Николай Цонков и Таско Ерменков, членът на ИБ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и някогашният депутат Славчо Велков.

“Искам да изразя своето огромно почитание и признателност за решението ви да подкрепите коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ на тези избори. За нас тази поддръжка е значима, тъй като борбата е освен за бъдещето на Европа, само че тя има и мощно национално значение. Убеден съм, че дружно можем да допринесем за смяната в България, като създадем първата крачка на 26 май, в №18 в бюлетината “, обърна се Калоян Паргов към представителите на запасното войнство.

„ Нашата цел е да възтържествува справедливостта в този момент. В нашето общество има голям недостиг на правдивост. Всички вие, които сте служили почтено, безрезервно и сте отдали живота и здравето си за запазване границите и сигурността на нашата татковина, сте изпитали този дефицит след напускането на Българската войска. През последните десетилетия българският офицер и боец не получават дължимото почитание и благодарност за достойната си работа. Това е надълбоко незаслужено и би трябвало да се промени “, уверен е водачът на Българска социалистическа партия – София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР